Martorell obre les portes de l’Espai de la Via Mètrica dels FGC

0
815

Martorell rebrà dues jornades de portes obertes on es faran visites gratuïtes i guiades a l’Espai de la via mètrica. Una jornada organitzada per la Generalitat de Catalunya. L’Espai de la Via Mètrica és un museu que se centra en la història de la xarxa ferroviària coneguda avui com la Línia Llobregat-Anoia. Aquest museu està situat en les proximitats de les estacions Martorell-Central de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Martorell-Central d’ADIF i exposa una extensa col·lecció de vehicles històrics que abans es trobaven dispersos en diversos llocs d’emmagatzematge.

Al llarg del recorregut programat per les visites, els grups seran guiats i rebran explicacions provinents de personal especialitzat de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). L’espai visitable consta de peces històriques pertanyents a la companyia, cartells explicatius propis on s’explica la procedència de les peces exposades, llibrets commemoratius i una exposició permanent d’FGC. Pel que fa a l’accés al local és adaptat per a cotxets i persones amb mobilitat reduïda, lavabos, servei de seguretat i aparcament gratuït. 

 

Publicitat