La comissaria de Mossos d’Esquadra de Martorell incorpora 9 agents

En total, 762 nous Mossos s’han incorporat al cos per reforçar la proximitat amb la ciutadania a tot Catalunya

0
258
Joan Ignasi Elena, conseller d’interior Foto: Gencat

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha donat la benvinguda als 762 nous agents de la 30 promoció que s’han incorporat els darrers dies al cos en període de pràctiques. Després d’un any de formació, 468 mossos i 294 mosses han iniciat el seu període de pràctiques que els portarà a patrullar per tot el territori i suposarà l’inici de la seva carrera professional i de servei públic.

Aquesta incorporació de nous agents permet reforçar la plantilla del cos amb l’horitzó situat en els 22.000 agents de cara a l’any 2030. El conseller Elena ha assegurat que “l’element més important per garantir la seguretat és la proximitat. Ser a prop de la realitat i del dia a dia de la vida de la gent és imprescindible”. “La seguretat és acompanyar, ser a prop de la ciutadania i d’on passen les coses”, ha afegit.

240 nous agents a les dues regions metropolitanes

D’altra banda, les dues regions metropolitanes es reforcen amb 240 nous agents.En concret, la Regió Policial Metropolitana Nord suma 136 agents nous.

Per la seva banda, a la Regió Policial Metropolitana Sud es destinen 104 nous agents. Es reforça sensiblement l’ABP d’Hospitalet de Llobregat amb 21 agents, a més dels 11 agents de Sant Feliu de Llobregat, 10 al Prat de Llobregat o 9 a Martorell. 

Per comarques, el Baix Llobregat concentra el gruix de les noves incorporacions amb 63 agents.

La mitjana d’edat dels 762 nous efectius és del 27,9% i un 43,2% tenen estudis universitaris o superiors. Amb un any de formació intensa ja darrere seu, aquests nous agents encaren ara un període de pràctiques en què aplicaran els coneixements adquirits i desenvoluparan habilitats essencials per a la seva tasca policial. 


Publicitat