Tot preparat per a la Supercopa d’handbol de Catalunya 2023

0
282

Avui, al pavelló municipal de Can Cases, s’ha realitzat la presentació de la nova edició de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina. L’esdeveniment ha estat organitzat per la Federació Catalana d’Handbol, en col·laboració amb l’Ajuntament de Martorell i el CH Martorell.

La Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina ha inaugurat la seva nova edició amb l’inici de les semifinals la setmana passada. El torneig culminarà el proper dimarts 29 d’agost amb les finals, que una altra vegada tindran lloc a Martorell.

Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol, ha expressat la seva satisfacció pel nivell de la competició: “molt content, perquè tothom està il·lusionat amb una Supercopa que representa el tret de sortida de la temporada. Segur que gaudirem d’unes semifinals i unes finals fantàstiques d’handbol català, tan en directe com des de casa. Any rere any, tenim els millors representants possibles, així que el bon handbol està assegurat”.

Tant el KH-7 Granollers com el FC Barcelona estan determinats a defensar els seus títols, després de la seva victòria en les finals de l’any anterior contra l’OAR Gràcia Sabadell i el Fraikin Granollers, respectivament. Per assolir-ho, les noies entrenades per Robert Cuesta hauran de superar el guanyador del duel entre la FH Sant Vicenç i l’Handbol Sant Quirze, el qual es jugarà demà a la tarda al Poliesportiu municipal de Sant Josep (19:00h). El Fraikin Granollers, equip masculí, enfrontarà el guanyador de l’encontre entre el CH Sant Esteve de Palautordera i el FC Barcelona, que es disputarà aquest vespre al pavelló Els Quatre Hereus (20:00h). L’equip d’Antonio Rama s’ha classificat directament per a la final a causa de la retirada de la FH Sant Vicenç.

Laura Rodríguez, jugadora representant de la FH Sant Vicenç, ha compartit la seva emoció de cara a les semifinals davant l’Handbol Sant Quirze. “Amb molta il·lusió d’aquesta Supercopa. Aquest cop creiem que tenim més possibilitats d’arribar a la final, ja que ens enfrontem a un equip més del nostre nivell, molt competitiu, com és el Sant Quirze. A les semifinals de demà demostrarem tota la il·lusió i les ganes de poder arribar a la final, que per un club petit com nosaltres seria un gran orgull. Per part nostra ho donarem tot a la pista”.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de jugadors i entrenadors representants de tots els equips participants, el regidor Albert Fernández i el president del CH Martorell Jordi Florenza.


Publicitat