El grup de voluntàries i voluntaris del 29è Camp de Treball de l’ONG Mans Mercedàries s’encaminen cap a Angola

0
345

Els membres del 29è Camp de Treball de l’ONG Mans Mercedàries parteixen cap a Angola. Aquest camp de treball està format per les voluntàries i voluntaris següents: Joao Neves, Laia Ferrer, Aina Millàs, Núria Passarell, Marta Palomares, Clàudia Chacón, Blanca Oñate, Ton Toset i Montse Torras (membres de la Junta de l’ONG Mans Mercedàries i exalumnes i professors del Col·legi la Mercè de Martorell). La resta són socis, padrins i exalumnes del Col·legi La Mercè de Martorell, el Col·legi Mare de Déu de la Mercè de Sant Feliu de Llobregat i el Col·legi La Mercè de Barcelona-Provença. El camp de treball durarà fins al dia 5 d’agost.

Durant aquest camp de treball, els participants realitzaran tasques lúdico-educatives a l’Orfenat Kudielela a Vila Matilde, treballant amb els nens i joves de l’orfenat, així com pintant i decorant les parts noves de l’espai de Kudielela. Posteriorment, es traslladaran al barri de Bemfica a Luanda, on continuaran amb les activitats lúdico-educatives amb els nens i nenes del barri, a més de pintar i decorar l’Escola “Irma Palacios”.

Els membres del camp de treball porten amb ells tot el material donat per entitats i ciutadans, com ara xandalls, material esportiu, roba, sabates, material escolar, peluixos, regals per als nens i nenes de l’escola, medicaments i portàtils per a l’aula d’informàtica. La seva motivació principal és poder finalitzar les obres de l’Escola “Irma Palacios” durant l’estiu a Angola i poder celebrar-ne la gran inauguració.

Per a la cerimònia d’inauguració, faran entrega d’un panell de ceràmica amb l’Escut de La Mercè i el rètol de l’Escola Irma Palacios. Aquesta ceràmica ha estat realitzada per la ceramista de Martorell, l’Encarna Montroig.


Publicitat