Desarticulada una xarxa criminal dedicada a facilitar parelles de fet de conveniència i empadronaments ficticis, principalment operava a Martorell, Olesa i Igualada

0
562
Foto Arxxiu

La Policia Nacional ha informat de la desarticulació d’una xarxa criminal que operava a Martorell, Olesa de Montserrat i Igualada, facilitant a ciutadans estrangers, en situació irregular, parelles de fet de conveniència i empadronaments a canvi d’importants sumes de diners.

El grup buscava persones de nacionalitat espanyola disposades a fer-se parella de fet amb estrangers, cercava propietaris d’immobles que volguessin empadronar-los i ajudava els nouvinguts a tramitar la Targeta de Residència d’Estranger.

Els col·laboradors rebien una remuneració econòmica i les persones de fora de l’Estat que contractaven el servei havien de pagar entre 6.000 i 10.000 euros.

La policia també ha detingut una setantena de persones més vinculats amb el cas.


Publicitat