Els i les alumnes de 2n de Batxillerat de La Mercè celebren la seva graduació

0
750

Els i les alumnes de 2n de Batxillerat de La Mercè han celebrat la seva graduació. Una graduació que ha començat amb l’arribada de les famílies al photocall preparat per l’ocasió a l’entrada del Progrés.

Una vegada, tothom es trobava al seu seient, els alumnes van anar pujant a l’escenari, sobre la catifa vermella, segons anaven escoltant el seu nom.

Una vegada sobre l’escenari, van cantar una peça amb lletra pròpia. Un acte en el que ha estat present el regidor d’esports Gerard Mimó, on ha felicitat a tots els alumnes pel seu esforç. Agraïments i felicitacions a les que s’ha afegit el director del centre, Dani Moll, i la tutora de segon, Montse Font.

Lucía Montoro i David Zamarreño han sigut els dos alumnes que han tret Matrícula d’honor a la seva etapa educativa.

Per tenir la matrícula d’honor cal guanyar-se un lloc a la valoració que fa l’institut per donar aquest premi als seus estudiants. Aquests han d’assolir una qualificació mitjana de 9 o més de la mitjana de totes les assignatures de batxillerat. Això s’aplica tant al primer com al segon any. A més, d’un expedient acadèmic destacable.

 

 

[ngg src=”galleries” ids=”6″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]


Publicitat