La policia local de Martorell deté una persona, que estava en cerca i captura, portant substàncies estupefaents i una arma simulada

0
1235

Ahir dimarts, policia local i mossos d’esquadra es trobaven duent a terme una patrulla conjunta de seguretat ciutadana a l’estació de Renfe del carrer comerç, la patrulla conjunta, identifica de forma preventiva, persones sospitoses quan volen accedir al municipi.

Al voltant de les 20:30 s’identifica a un home de 27 anys, resulta una persona amb antecedents multireincidents per diversos delictes, en el moment de la identificació, segons han informat fonts municipals, era portador d’una quantitat penal de droga, moment que se l’informa que seria detingut, acusat d’un delicte contra la salut pública, en aquest moment és quant l’home inicia una fugida a la carrera, les patrulles actuants, comencen la persecució, una vegada es veu encerclat l’home puja a la part superior d’un arbre al costat del pavelló esportiu municipal, moment que s’activa, per evitar que l’home pugui perdre mal, a bombers de la generalitat, finalment, no fa falta la intervenció de bombers, i l’home baixa pel seu propi peu, després de ser convençut pels policies actuants, una vegada amb peu a terra se’l localitza a l’interior d’una ronyonera que portava, una pistola simulada, segons les mateixes fonts “de gran qualitat i molt difícil de distingir d’una real”, l’home té vigents tres ordres de cerca i detenció per diversos jutjats, el detingut ha quedat a disposició judicial.


Publicitat