Movem Martorell presenta la seva candidatura amb Laura Ruiz com a cap de llista

0
568

Movem Martorell, a través d’una nota de premsa, ha donat a conèixer que el passat dia 18 d’abril es va fer la presentació de la candidatura per les properes eleccions municipals, a l’auditori de la Casa de la Cultura de La Vila i davant d’un centenar d’assistents.

Laura Ruiz, cap de llista de la formació, va defensar la candidatura, que està formada per 31 persones lligades a un projecte “d’esquerres, solidari, ecologista i feminista”.

Amb el lema “Cuidar allò que importa”, Ruiz va explicar que “Transformar la ciutat no és
talar arbres sans per posar tendals de luxe. És assegurar que es respecta el dret a descansar del personal de l’Hospital, és assegurar que una treballadora del Patronat i una de l’Ajuntament fent la mateixa feina al mateix lloc cobren igual. És escoltar com batega el cor dels nostres barris i atendre aquells que estan totalment oblidats”.

Xavier Sáez, actual portaveu de Movem Martorell en l’ajuntament, va fer balanç dels últims 4 anys a l’oposició.

Allà va explicar el que han fet durant 4 anys, com rebaixar l’IBI per la instal·lació de plaques solars, eliminar la taxa de terrasses durant la pandèmia, incloure clàusules socials als contractes amb empreses privades. Realitzar 40 propostes cada any als pressupostos i passar a treballador públics als monitors i socorristes del Centre Integral d’Esports i Salut.

 


Publicitat